Στη Λιβαδειά Τατούλης και Σκυλακάκης


Την Πέμπτη 15/3/2012 ώρα 19.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Λεβαδέων στην Κρύα, θα παρουσιάσω τον προβληματισμό, τις σκέψεις και τις προτάσεις μου για την Βοιωτία στο νέο πολιτικό και κοινωνικό τοπίο με θέμα «Η Βοιωτία στις νέες συνθήκες».
Θα τοποθετηθούν με εισηγήσεις ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, για τις προοπτικές και τις δυνατότητες της Καλλικρατικής Περιφέρειας, και ο Ευρωβουλευτής κ. Θόδωρος Σκυλακάκης της Ομάδας των Φιλελεύθερων και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες της περιοχής από την συμμετοχή της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη. Θα επακολουθήσει συζήτηση.
Θα θεωρήσω εξαιρετική τιμή την παρουσία όλων στην παρουσίαση.
Γιώργος Δ. Ανδρέου
Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου
Υπεύθυνος Τομέα Δικαιοσύνης
Υποψήφιος Βουλευτής Βοιωτίας Δημοκρατικής Συμμαχίας 
www.andreou-giorgos.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του