ακοσυλλέκτρια με καταθέσεις 16.4 εκατομ. Ευρώ.....!!!!





Αγαπητή κα Σουφλή έχω αυτήν την καταγγελία να σας αναφέρω:
Διαβάζω στα Ηλεκτρονικά Νέα ότι ρακοσυλλέκτρια είχε καταθέσεις 16.4  εκατ. Ευρώ και 15 ακίνητα, το άνοιγμα των λογαριασμών πραγματοποιήθηκε το ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Ερωτώ η εν λόγω Τράπεζα ή Τράπεζες  (ονόματα δεν μπόρεσα να βρώ) δεν είναι ΥΠΟΛΟΓΕΣ για Απόκρυψει Μαύρων Χρημάτων ?  Δεν θα έπρεπε αυτό να είχε αναφερθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος ?
Γιατί η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν παρενέβει ΑΥΤΕΠΑΝΓΓΕΛΤΑ και να καταδικάσει αυτήν την Τράπεζα ή Τράπεζες ? Γιατί η Ελληνική Δικαιοσύνη  έχει αυτήν την Τράπεζα ή Τράπεζες στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ?  
Θα μπορούσε κάποιος αντιπρόσωπος από τους ...
Ανώτατους Δικαστικούς να μας δώσει κάποια δικαιολογία ?

Έχουμε το πρόφατο παράδειγμα της Εμπορικής Τράπεζας /Credit Agricole που διακινούσε τα μαύρα εκατομμύρια από τις μίζες  του Τσοχατζόπουλου ανά την υφήλιο και μέχρι τώρα η Αδέκαστη....!!! 
Η Ελληνική Δικαιοσύνη ΣΦΥΡΑΕΙ ΚΛΕΦΤΙΚΑ, σαν να μη συνέβει τίποτα,  και τώρα εσύ  Έλληνα θες να βρείς το δίκαιο σου από αυτήν την διεφθαρμένη Δικαιοσύνη που εδώ και 30 χρόνια τους έχουν διορίσει τα ΠΑΣΟΚΙΑ και παίρνουν τις εντολές από αυτούς....   

P. Dakis.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του