Γίνε εθελοντής στο Ράλλυ Ακρόπολις 2012!


Μία νέα σελίδα ανοίγει στην μακρόχρονη ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις. Το Ράλλυ των Θεών, όπως είναι το σλόγκαν του εθνικού μας αγώνα, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο -ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και επαγγέλματος- να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στη διοργάνωση του αγώνα.
Όποιοι επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα των εθελοντών για την ειδική διαδρομή που περνά από τη Θήβα, μπορούν να τηλεφωνούν έως την Τρίτη 8 Μαΐου 2012 στα ακόλουθα τηλέφωνα για να δηλώσουν συμμετοχή:
6978339044 Κων/νος Χαρέμης
&
6978998342 Φάνης Αργύρης  
Να σημειώσουμε
ότι το εφετινό Ράλλυ Ακρόπολις περιλαμβάνεται στο καλεντάρι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 27 Μαϊου με επίκεντρο την πόλη του Λουτρακίου. Αγωνίζονται οδηγοί από 32 χώρες απέναντι σε 22 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 410 χλμ.
Μείνετε συντονισμένοι στο ραντεβού την Ελλάδας για 58η φορά με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ!
Περισσότερες πληροφορίες στο


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του