Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή στη Θήβα



Συνελήφθη στις 02-05-2012 το μεσημέρι, στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Θηβών, ένας 49χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση...
πληροφοριών και διακριτική παρακολούθηση, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 49χρονο έξω από την οικία του στη Θήβα.
Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν, μέσα σε αυτήν αλλά και στην αυλή του σπιτιού:
-Ένα (1) πιστόλι με γεμιστήρα
-Ένα (1) περίστροφο
-Ένα (1) όπλο (τύπου φακός) ηλεκτρικής εκκένωσης
-Έντεκα (11) κυνηγετικά μαχαίρια και δύο (2) σιδερογροθιές
-Ένα (1) ξίφος τύπου SAMURAI με τη θήκη του και δύο (2) τσεκούρια
-Εξακόσια δύο (602) κυνηγετικά φυσίγγια διαφόρων τύπων και μαρκών.
-Έξι (6) κάλυκες περιστρόφου καθώς και ένα (1) φυσίγγιο και ένας (1) κάλυκας πιστολιού.
Σημειώνεται ότι ο 49χρονος είχε συλληφθεί την 18-06-1993 στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 27χρονου τότε αδελφού του. Επίσης είχε συλληφθεί ακόμη δύο φορές κατά το παρελθόν (07-11-2000 και 13-10-2010) για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ο 49χρονος συλληφθείς, μετά από εισαγγελική παραγγελία, οδηγήθηκε, προκειμένου να εξεταστεί, σε Δημόσιο Ψυχιατρείο της Αττικής και η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.
Την προανάκριση και την αστυνομική έρευνα διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του