Ανθρωποκτονία σε βάρος 79χρονου ημεδαπού στην Χαλκίδα

Στις 18-05-2012 το μεσημέρι, βρέθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος  Ασφαλείας Χαλκίδας, πτώμα 79χρονου ημεδαπού άνδρα, στην οικία του στην περιοχή Κάνηθο Χαλκίδας Ευβοίας.
Ειδικότερα, περί ώρα 13:30΄, συγγενικό πρόσωπο του θανούντα ενημέρωσε την Αστυνομία ότι ο 79χρονος βρίσκεται εντός της οικίας του νεκρός.    
Από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, βρέθηκε ο ανωτέρω θανών μέσα στο υπνοδωμάτιο της οικίας του, δίπλα στο κρεβάτι, φιμωμένος με μονωτική ταινία και δεμένος στα χέρια και στα πόδια με πλαστικά καλώδια (κλιπς).
Σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες, διαπιστώθηκε διάρρηξη παραθύρου της οικίας του, χωρίς μέχρι τώρα να έχει εξακριβωθεί η αφαίρεση αντικειμένων, καθώς ο θανών διέμενε μόνος του.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, προκύπτει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, ενώ στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε Ιατροδικαστής.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια και ο χρόνος θανάτου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του