ΣΕΚ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: «Γνωρίζω επαγγέλματα και τεχνικές ειδικότητες!»


Το Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο Λιβαδειάς υπό την αιγίδα του Δήμου Λεβαδέων, του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και της Β’θμιας Διεύθυνσης Βοιωτίας διοργανώνουν κατά το χρονικό διάστημα 14 – 18 Μαΐου 2012, την Εβδομάδα Επαγγελμάτων και Τεχνικών Ειδικοτήτων με στόχο το άνοιγμα των τεχνικών επαγγελμάτων στην τοπική κοινωνία.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας «Γνωρίζω επαγγέλματα και τεχνικές ειδικότητες!», ο επισκέπτης κάθε ηλικίας και ιδιότητας (μαθητής, άνεργος, άεργος, τεχνίτης) μπορεί να συμμετέχει σε πρακτική άσκηση σε καθεμία από τις 16 ειδικότητες που προσφέρει το Σ.Ε.Κ. Λιβαδειάς, μέσω των....
σχολών ΕΠΑ.Λ. και ΕΠΑ.Σ. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα, με την καθοδήγηση εκπαιδευτικών του Εργαστηρίου, να ανακαλύψει τις ιδιαίτερες δεξιότητες που απαιτούνται για την εξάσκηση των προσφερομένων ειδικοτήτων.
Η παρουσίαση των επαγγελμάτων και η πρακτική εξάσκηση των ενδιαφερομένων θα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Σ.Ε.Κ. (Δελφών 24-26 & Διστόμου – Λιβαδειά), ενώ στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, το Σάββατο 12 Μαΐου έως και την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012, και ώρα 20:00 θα γίνεται προβολή τεχνικών πράξεων, στις οποίες θα παρουσιάζονται όλες οι ειδικότητες και θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό.
Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται σε μια πολύ σημαντική χρονική στιγμή, όπου πολλοί νέοι και νέες στέφουν το ενδιαφέρον τους προς τα τεχνικά επαγγέλματα, αναζητώντας με τον τρόπο αυτό, νέες ευκαιρίες για ένταξη στην αγορά εργασίας, ή καλούνται να αλλάξουν επαγγελματική κατεύθυνση για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των δύσκολων στιγμών που αντιμετωπίζουν, εξαιτίας των αντίξοων οικονομικών συνθηκών που βιώνει η χώρα.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην εβδομάδα πειραματικής και εργαστηριακής δράσης, επικοινωνήστε με τον κ. Κώστα Καλοβρέκτη στα τηλέφωνα 22610- 87887, 22718 και 28290 (ώρες: 09:00 – 13:00 και 16:00 – 19:30).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του