Ματαίωση στο προγραματισμένο Μικρασιατικό Γλέντι στο Συνοικισμό

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους  ότι λόγω τις κακοκαιρίας αναβάλουμε την προγραμματισμένη για το Σάββατο  19 Μαΐου 2012 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο εκδήλωση για την λήξη  της σαιζόν των τμημάτων . Πιστεύουμε ότι οι συνθήκες για εκδήλωση σε εξωτερικό χώρο (υγρασία, κρύο ) είναι αποτρεπτικός παράγοντας για να ευχαριστηθούμε  το παραδοσιακό Μικρασιάτικο γλέντι όπως το είχαμε προγραμματίσει !
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και θα σας ενημερώσουμε για την νέα ημερομηνία που θα πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση μας.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του