Κάλεσμα Ψωμιάδη για συστράτευση της Κεντροδεξιάς


Efenpress: Φωτό αρχείου

Κατά την πρώτη συνεδρίαση της υπό σύσταση γραμματείας της επιτροπής εκλογικού αγώνα Βορείου Ελλάδας, ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι οι επόμενες εκλογές είναι «η πιο κρίσιμη μάχη της γενιάς μας» και εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ήρθε η ώρα -είπε- του τελικού αγώνα. Είμαστε όλοι εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας απέναντι σε όλα όσα μας πλήγωσαν και μας πρόδωσαν. Ενωμένοι και αποφασισμένοι θα δώσουμε την πιο κρίσιμη μάχη της γενιάς μας», σημείωσε ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος κάλεσε σε συστράτευση τα μέλη, τα στελέχη και «τα εκατομμύρια των φίλων της μεγάλης ελληνικής κεντροδεξιάς παράταξης», ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές.
Επίσης, ο πρώην περιφερειάρχης, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε: «Θα αγωνιστούμε με νύχια και με δόντια, μέρα και νύχτα, ώστε η πατρίδα μας να μην πέσει στα χέρια των συνιστωσών της αμετροέπειας και τη θολούρα και αναξιοπιστία της επικίνδυνης και μηδενιστικής Αριστεράς. Δε θα αφήσουμε το χάος να νικήσει την Ελλάδα».
newsbomb

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του