ΑΚΟΛ: Με επιτυχία οι αγώνες «Αργύρης Ανέστης»


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, για 4η συνεχή χρονιά η ημερίδα αγώνων στίβου, το Σάββατο 12 Μαΐου 2012, στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς, με την επωνυμία «ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ»
Με την ημερίδα αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας, τίμησε για μία ακόμη χρονιά τη μνήμη του Αργύρη Ανέστη, ενός στελέχους του Ομίλου μας που υπηρέτησε επί σειρά ετών τα ιδανικά του κλασσικού αθλητισμού.
Στους αγώνες αυτούς, εκτός από τους μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων δημοτικών και γυμνασίων της πρώην επαρχίας Λιβαδειάς, μετείχαν και αθλητές και αθλήτριες από Αλίαρτο, Δίστομο, Θήβα, Ωρωπό, Σχηματάρι και Αυλίδα.
Οι συμμετέχοντες στους αγώνες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας, φτάνοντας τις τριακόσιες δέκα τρεις (313) συνολικά, που αποτελεί και ρεκόρ συμμετοχών.
Αξίζει να σημειώσουμε, πως η έναρξη των αγώνων έγινε για πρώτη φορά με αθλητές και αθλήτριες, του νεοσύστατου τμήματος Special Olympics Νομού Βοιωτίας, οι οποίοι έτρεξαν απόσταση 40 μέτρων και χειροκροτήθηκαν απ’ όλους όσους παραβρέθηκαν στους αγώνες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Νταντούμη Ιωάννα & Ρούτης Κω/νος Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λεβαδέων, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λεβαδέων κ.κ. Αποστολίδης Νικόλαος & Κοτσικώνας Επαμεινώνδας.  
Θα ήταν παράληψή μας να μην ευχαριστήσουμε και δημόσια όλα τα παιδιά, που μετείχαν  σ’ αυτούς τους αγώνες, τα οποία με τη συμμετοχή τους  μας δίνουν κουράγιο να προγραμματίζουμε και να πραγματοποιούμε ανάλογες εκδηλώσεις.
 Ευχαριστίες επίσης οφείλουμε στους γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά τους και γέμισαν τις κερκίδες του δημοτικού σταδίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του