Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ: "Ο Τσίπρας δεν θέλει να κυβερνήσει και ετοιμάζεται για νέες εκλογές" - Τσίπρας: "Θέλω αλλά δεν μου βγαίνουν τα κουκιά"


 Σήμερα το απόγευμα οι συναντήσεις με Σαμαρά, Βενιζέλο και Καμμένο ..

- Σαμαράς προς Τσίπρα:
Σύνελθε και πες ξεκάθαρα ότι θέλεις την Ελλάδα εκτός ευρώ
- Μετριοπαθής στάση από Βενιζέλο αλλά τα στελέχη του κατηγορούν τον Τσίπρα για παιχνίδια
- Την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα στηρίζει και ο Μίκης Θεοδωράκης
Με τη χώρα ακυβέρνητη, τα κόμματα φαίνεται πως εξακολουθούν να μην αντιλαμβάνονται το κρίσιμο σημείο στο οποίο βρίσκεται η χώρα και συνεχίζουν να ασχολούνται με τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα που θα τους εξασφαλίσουν περισσότερες ψήφους στις επόμενες εκλογές.
Με τη σκληρή του απάντηση ο Σαμαράς προς τον Αλέξη Τσίπρα και τη σφοδρή του επίθεση προσπαθεί να δημιουργήσει το αντίπαλο δέος της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα και να παραγκωνίσει με αυτό τον τρόπο το ΠΑΣΟΚ.
Έτσι με τα λόγια του ο κ. Σαμαράς θέλει να δείξει ότι υπάρχει η Νέα Δημοκρατία και καλύπτει το χώρο της κεντροδεξιάς και στην αντίπερα όχθη υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ και έτσι μπαίνει στην άκρη για τα καλά το ΠΑΣΟΚ.
Ο κ.Σαμαράς κατηγόρησε τον κ.Τσίπρα ότι κάνει το παν για να μην σχηματισθεί κυβέρνηση και ότι δεν έχει διάθεση να εγγυηθεί την ευρωπαϊκή ταυτότητα της Ελλάδας. "Αυτά που προτείνει", είπε, "μεταξύ των οποίων ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, οδηγούν σε έξοδο από το ευρώ".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του