Ρίχνουν άκυρο στο Σαμαρά...



Αρνητική φαίνεται ότι θα είναι η απάντηση από την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Γιώργο Καρατζαφέρη στο προσκλητήριο Σαμαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και η... Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Ντόρα Μπακογιάννη προσανατολίζονται να απαντήσουν αρνητικά το γενναίο προσκλητήριο που απεύθυνε προς της κεντροδεξιές δυνάμεις ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.
Πριν από λίγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε συνεργασία με τους πρώην βουλευτές του κόμματός του με τους οποίους συζήτησε εκτενώς το θέμα και όπως πληροφορούμαστε από την κουβέντα που προέκυψε, δεν υπάρχει καμία περίπτωση για σύγκληση της Ν.Δ. με το ΛΑΟΣ.
Την ίδια ώρα από το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη διαρρέουν ότι δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Ν.Δ.

parapolitika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του