ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ: Οδηγίες για την αντιπυρική περίοδο


Η αντιπυρική περίοδος στην χώρα μας προσδιορίστηκε από την 1η Μάίου μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2012 σύμφωνα σχετική Διάταξη του Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας.
• Υπενθυμίζεται στους ιδιοκτήτες νομείς και επικαρπωτές. των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όριά τους ότι έχουν υποχρέωση καθαρισμού τους. Σε αντίθετη περίπτωση επιβάλλονται οικονομικές και ποινικές κυρώσεις,( άρθρο 433 του Ποινικού Κώδικα).
ΚΑΥΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ
Κατά την αντιπυρική περίοδο η καύση αγροτικών εκτάσεων, επιτρέπεται μόνο μετά από άδεια που εκδίδεται από την πυροσβεστική Υπηρεσία, λαμβάνοντας υπόψη τον προβλεπόμενο δείκτη επικινδυνότητας και την τήρηση των προβλεπομένων μέτρων που προκύπτουν από τις πυροσβεστικές διατάξεις.
Παρακαλούνται οι δημότες για την πιστή εφαρμογή των παραπάνω.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας
Παπαθανασίου Αθανάσιος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του