Προκλητική δήλωση Νταβούτογλου

«Δεν είμαι μόνο μεγάλος και ειλικρινής φίλος της "Μακεδονίας", αλλά επίσης αισθάνομαι "Μακεδόνας"», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου κατά τη βράβευσή του σε εκδήλωση σκοπιανής ομογενειακή οργάνωσης στο Σικάγο.
Ο κ. Νταβούτογλου δήλωσε ότι λαμβάνει το βραβείο εξ ονόματος 75 εκατομμυρίων Τούρκων φίλων της ΠΓΔΜ και σημείωσε ότι η χώρα του θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της ΠΓΔΜ και το δικαίωμα επιλογής του λαού της χώρας οπουδήποτε στον κόσμο.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας σημείωσε ότι η ΠΓΔΜ πρέπει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ υπό το συνταγματικό της όνομα και πως η Τουρκία, πάντα, ακόμη και στον επόμενο αιώνα, την επόμενη χιλιετία, θα χρησιμοποιεί το συνταγματικό όνομα της ΠΓΔΜ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του