Κάρολος Παπούλιας ..«Ή τα βρίσκετε μεταξύ σας ή δίνω τα πρακτικά στη δημοσιότητα»



Τάδε έφη Κάρολος Παπούλιας προς τους προέδρους των κομμάτων που συμμετείχαν στις χθεσινές διαβουλεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.
Η ...Προεδρική απειλή διατυπώθηκε σε μία προσπάθεια να....αρθεί το αδιέξοδο αλλά και φανερά εκνευρισμένος που «άλλα λέγονται μέσα κι άλλα έξω».
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κατά πόσο θα επαναλάβει και σήμερα την απειλή-υποθέτουμε πως θα το πράξει- ωστόσο και μόνο η ενέργεια του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει την δημοσίευση των πρακτικών δείχνει ότι ένας τουλάχιστον εκ των συμμετεχόντων στις διαπραγματεύσεις αισθάνεται ότι δεν έχει κάτι να κρύψει.
Πληροφορίες που αναφέρουν ότι μετά την νίκη του Ολυμπιακού στο Final Four της Κωνσταντινούπολης  -που πέτυχε το ακατόρθωτο- θα κληθεί στο Προεδρικό Μέγαρο ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Ίβκοβιτς, κυκλοφορούν μεν αλλά δεν επιβεβαιώνονται.
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του