ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ: Ημερίδα για την κρίση και την χρεωκοπία


 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ Σας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαϊου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Λεβαδέων (΄΄ΚΡΥΑ΄΄), στην ημερίδα με θέμα : «Η κοινωνική και πολιτιστική χρεωκοπία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Ποιά Ελλάδα θέλουμε να αναδυθεί μέσα από την κρίση;»  

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ :  

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΜ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ   ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  

10.30΄- 11.00΄ : ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ-ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙΣ


Α΄ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ : ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ (15΄)  

Λαοκράτης Βάσσης, Φιλόλογος–Συγγραφέας: «Τα πολιτιστικά αίτια της μεταπολιτευτικής χρεωκοπίας»
Γεώργιος Μέργος, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών : «Οικονομικήκρίση : Αίτια και διέξοδοι»
Αντώνης Μακρυδημήτρης – Καθηγητής Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Πανεπιστημίου Αθηνών : «Πως θα αναστηλώσουμε το κράτος και την κοινωνία διακόσια χρόνια μετα την επανάσταση του ‘21»
Λέανδρος Ρακιντζής Γεν. Επιθεωρητής Δημ. Διοίκησης, τ. Αρεοπαγίτης : «Διαφθορά και πελατειακό σύστημα στην Ελλάδα: έχουμε ανάγκη μια ανοικτή κοινωνία ;»
Βασίλης Καραποστόλης, Καθηγητής Πολιτισμού και Επικοινωνίας Πανεπιστημίου Αθηνών : «Ιδιοτέλεια και ανιδιοτέλεια στην Ελλάδα»

Β΄ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ : ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ Η ΒΟΙΩΤΙΑ) ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ;


Γεώργιος Ντασιώτης, Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιών : «Η τοπική αυτοδιοίκηση και η ανάδειξη των τοπικών πολιτισμών: παιδεία και λαϊκό πανεπιστήμιο»

Νικόλαος Παπαγγελής, Δήμαρχος Λεβαδέων :«Ο πολιτισμός και η ανάπτυξη σε αγαστή συνεργασία: ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο για τη Βοιωτία και την Ελλάδα»
Χαράλαμπος Μπότσαρης - Χρίστος Λαδιάς - Χρίστος Γενιτσαρόπουλος, Καθηγητής Τμ.Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης Παν/μίου Στερεάς Ελλάδος Πρόεδρος- Λέκτωρ Τμ.Περιφερειακής Ανάπτυξης – Διδάκτωρ Παν/μίου Στερεάς Ελλάδος : «Ένα νέο πρότυπο αειφόρου ανάπτυξης για τη Βοιωτία : γεωργία, βιομηχανία, σεβασμός στο περιβάλλον» 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του