Ψήφισμα συμπαράστασης στους απεργούς χαλυβουργούς


Η ΕΛΜΕ Βοιωτίας από την πρώτη στιγμή του απεργιακού αγώνα των χαλυβουργών εξέφρασε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της.
Σήμερα μετά από 198 μέρες απεργίας ,οι χαλυβουργοί βρίσκονται αντιμέτωποι με νέα ένταση βίας και τρομοκρατίας ενώ αγωνίζονται για να παρθούν πίσω οι 119 απολύσεις και να μην περάσουν οι νέες εργασιακές σχέσεις που σήμερα έχουν κατακλύσει όλο τον ιδιωτικό τομέα και βυθίζουν στην φτώχεια και την εξαθλίωση τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.
Στην προσπάθεια τρομοκράτησης του σωματείου και ποινικοποιήσεις των αγώνων των εργαζομένων εμείς δηλώνουμε ότι είμαστε σταθερά στο πλευρό τους και απαιτούμε να σταματήσουν οι διώξεις των απεργών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του