ΔΕΠΟΔΑΘ: Επίσκεψη του Ε.Μ.Π. στο ΧΥΤΑ Θήβας


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17/05/2012 επίσκεψη στο ΧΥΤΑ Θήβας, από το τμήμα Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.).
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση και εκπαίδευση των Φοιτητών σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων και τον τρόπο λειτουργίας των εγκαταστάσεων του έργου του  ΧΥΤΑ.
Η ενημέρωση και παρουσίαση του έργου έγινε από την υπεύθυνη λειτουργίας του ΧΥΤΑ, στην οποία τέθηκαν ερωτήσεις, απορίες και προβληματισμοί από τους πενήντα φοιτητές και τους τέσσερις καθηγητές που παραβρέθηκαν.
Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ζητήθηκε από το ΕΜΠ η μόνιμη συνεργασία και συνδρομή της ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ τόσο για τη συνέχιση των εκπαιδευτικών επισκέψεων και άλλων φοιτητών στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ όσο και  για την παροχή και ανταλλαγή στοιχείων, γνώσεων και εμπειριών σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων.
Η αναγνώριση της ορθής λειτουργίας του ΧΥΤΑ και η πιστή τήρηση των περιβαλλοντικών όρων που θέτει η νομοθεσία και η άδεια λειτουργίας του, αποτελούν την εγγύηση για την προστασία του περιβάλλοντος και της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των πολιτών. 
Στόχος της ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ είναι να συνεχίσει την συνεργασία τόσο με το Ε.Μ.Π. όσο και με άλλους επιστημονικούς φορείς, συμβάλλοντας έτσι στην κατάρτιση ενός στελεχιακού δυναμικού στην διαχείριση των απορριμμάτων.

 Από  την  Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ  Α.Ε

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του