Η «σφαγή» των Πασόκων στη Θεσσαλονίκη – Συγκρατημένη αισιοδοξία στη ΝΔ


Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας κινείται το ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Μέσα στην έδρα του Βενιζέλου και τα πράγματα, μια ανάσα πριν τις εκλογές... είναι δραματικά για το πάλαι ποτέ ισχυρό κίνημα.
Από την άλλη στη ΝΔ μπορεί να μην πανηγυρίζουν αλλά τουλάχιστον ελπίζουν ότι στην....

Α΄ Θεσσαλονίκης θα μπορέσουν να εκλέξουν από 5 έως 7 βουλευτές και στη Β΄ Θεσσαλονίκης δύο σίγουρα και υπό προυποθέσεις και τρίτο βουλευτή.
Τα φαβορί, με βάση τις δημοσκοπήσεις μέχρι την ημέρα της απαγόρευσης και με βάση τα όσα λέγονται στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία της συμπρωτεύουσας, για μια θέση στον… ήλιο του κοινοβουλίου, από το γαλάζιο στρατόπεδο, εκτός του Κώστα Καραμανλή που δεν χρειάζεται σταυρό ως πρώην πρωθυπουργός, είναι οι:

Σταύρος Καλαφάτης, Γιάννης Ιωαννίδης, Στράτος Σιμόπουλος, Δημήτρης Πανοζάχος, και Έλενα Ράπτη.

Ερωτηματικό παραμένει τι θα κάνει σ΄ αυτές τις εκλογές ο Κώστας Γκιουλέκας, μετά τις γνωστές πολιτικές κυβιστήσεις που έκανε… Ακολουθούν ο Γιώργος Ορφανός, ο Παναγιώτης Κοκκόρης, η Άρτεμις Διαλυνά και μετά οι υπόλοιποι.

Στο ΠΑΣΟΚ πολύ καλά πάει ο Χρήστος Παπαστεργίου, που μάλλον θα είναι πρώτος. Από κει και μετά μάχη θα δώσουν για τις υπόλοιπες 2 ή τρεις θέσεις οι : Γιάννης Μαγκριώτης, Εύα Καιλή και Χρύσα Αράπογλου.

Στη Β’ Θεσσαλονίκης ο Θ. Καράογλου της ΝΔ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα πρώτος και για την δεύτερη θέση μάχη δίνουν οι Αδάμ Ρεγκούζας, Σάββας Αναστασιάδης και Παντελής Τσακίρης.

Το ΠΑΣΟΚ με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις θα βγάλει έναν βουλευτή, μάλλον τον Γιώργο Αρβανιτίδη...


http://www.kentrinews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του