ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ



          Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 10671/4-5-2012 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η  θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 9 του μηνός ΜΑΪΟΥ 2012, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 19:00 σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης,  για ενημέρωσή σας : 


  1. Συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων του Δήμου Θηβαίων, για το έτος 2012.

  1. Καθορισμός τελών βοσκής για την κτηνοτροφική περίοδο 2011-2012(σχετ. η υπ’ αριθ. 159/2012 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής).

  1. Διάθεση βοσκήσιμων εκτάσεων του Καλλικράτειου Δήμου Θηβαίων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 84 του Ν.3852/2010 (σχετ. η υπ’ αριθ. 41/2012 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

  1. Λήψη απόφασης για την οριοθέτηση χώρων υπαίθριου εμπορίου και καθορισμός θέσεων, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (σχετ. η υπ’ αριθ. 21/2012 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

  1. Καθορισμός τελών για την εμπορική διαφήμιση έτους 2012 (σχετ. η υπ’ αριθ. 121/2012 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Δ.Θηβαίων).

  1. 1η Τροποποίηση Προγράμματος Επενδύσεων- Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Θηβαίων έτους 2012 (σχετ. η υπ’ αριθ. 157/2012).

  1. Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού  Δήμου Θηβαίων έτους 2012 (σχετ. η υπ’ αριθ. 158/2012).

  1. Λήψη απόφασης για την εκτέλεση του έργου : «Επέκταση – αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Τοπικής Κοινότητας Λεύκτρων Δήμου Θηβαίων» και έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και του τρόπου εκτέλεσης αυτού.

  1. Υποβολή πρότασης συγχρηματοδότησης του έργου «Επέκταση – αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Τοπικής Κοινότητας Λεύκτρων Δήμου Θηβαίων», στην πρόσκληση 68 Αρχής στο πλαίσιο του ΕΠ «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Άξονα Προτεραιότητας 2 : «Προστασία και Διαχείριση Υδατικών Πόρων» και Κωδικό Θεματικής Προτεραιότητας 45: «Διαχείριση και διανομή νερού (πόσιμο νερό)».

  1. Λήψη απόφασης επί της ένστασης της αναδόχου κοινοπραξίας «Enviroplan» μελετητική – Μαλλιαρός Χρήστος – Ελευθεράκος Κωνσταντίνος – Άνθης Νικόλαος» για το έργο : «Κατασκευή ΧΥΤΑ Θήβας – 2ης Διαχειριστικής Ενότητας και Έργα Αποκατάστασης Υφιστάμενου ΧΔΑ».
  2. Λήψη απόφασης για την τρόπο εκτέλεσης της μελέτης με τίτλο  : «Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Μελέτης κατάρτισης ΣΧΟΟΑΠ για τη γεωγραφική περιφέρεια Δήμου Θίσβης».

  1. Λήψη απόφασης για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο : «Γεωλογική καταλληλότητα για τη μελέτη κατάρτισης ΣΧΟΟΑΠ για τη γεωγραφική περιφέρεια Δήμου Θίσβης».

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση της επικαιροποιημένης μελέτης με τίτλο : «Κατασκευή οδού σύνδεσης Τοπικών Κοινοτήτων Λεύκτρων – Καπαρελλίου πλησίον καναλιού της ΕΥΔΑΠ του Δήμου Θηβαίων».

  1. Λήψη απόφασης για την παραλαβή της μελέτης : «Μελέτη διαχείρισης αστικών λυμάτων οικισμού Βαγίων» του Δήμου Θηβαίων.

  1. Λήψη τελικής απόφασης τροποποίησης Κοινόχρηστου Χώρου στο Ο.Τ. 49 ιδιοκτησίας Αριστείδη και Δημητρίου Αγάτσα.

  1. Εξέταση αιτήματος του κ. Ανεστόπουλου Ιωάννη υπαγωγής της επιχειρήσεως (ξυλουργείο) που διατηρεί όσον αφορά στα τέλη καθαριότητας στην κατηγορία των καταστημάτων.

  1. Εξέταση αιτήσεως της κ. Πανουργιά Αθανασίας του Χαραλάμπους για μείωση μισθώματος του κυλικείου που μισθώνει  από το Δήμο, εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου της «Αναλήψεως» στην περιοχή του Μοσχοποδίου Θηβών.

  1. Έκφραση γνώμης επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) Φωτοβολταϊκου (Φ/Β) σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ιχύος 9,99MW της εταιρείας «SUSTAINABLE SOLAR FUTURE HELLAS ΕΠΕ» στη θέση «ΚΟΥΤΣΟΥΡΙ» της Τοπ.Κοιν. Ξηρονομής Δ.Εν.Θίσβης Δήμου Θηβαίων.

  1. Λήψη απόφασης για την απευθείας αγορά από το Δήμο Θηβαίων ακινήτων στην περιοχή του Παλαιού Προσφυγικού Συνοικισμού  και ορισμός δύο  δημοτικών συμβούλων ως μελών της Επιτροπής εκτίμησης των προς αγορά ακινήτων.

  1. Κατανομή λειτουργικών δαπανών (α’ κατανομή) στα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ.Θηβαίων, οικ.έτους 2012.

  1. Κατανομή πίστωσης ποσού 20.000€ (πλέον ΦΠΑ) για το έργο : «Εργασίες στεγάνωσης δώματος σε τμήμα κτιρίου του ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ – ΣΕΚ Θήβας» από τη ΣΑΤΑ 2012.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την απαγόρευση οχημάτων έναντι της ιδιοκτησίας του κ. Καλαμπάκα Γεωργίου του Κων/νου επί της οδού Σπηλιώτη 12 στη Θήβα (σχετ. η υπ’ αριθ. 43/2012 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την απαγόρευση οχημάτων έμπροσθεν του Γηροκομείου ΧΕΚ επί της οδού Δαγλαρίδου 23 στη Θήβα (σχετ. η υπ’ αριθ. 44/2012 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).


                                                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                       ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                                   ΑΘ.ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του