Τσίπρα, δεν μΕ γέμισες το μάτι


Από όσα λίγα σκαμπάζει το ποντιακό μου κεφάλι περί πολιτικής, κατάλαβα δύο πράγματα, που με τρόμαξαν.
1ον. Έχουμε λαό ΚΑΙ ΠΟΛΥ Μ@.....Α, και
2ον. Έχουμε πολιτικούς απο χόμπι.
Τους σάπιους σήμερα θα τους αφήσω στην άκρη, τους ξέρουμε (και μυαλό δεν βάζουμε).

Τι εννοάω με τα παραπάνω λιεπόν. Έβγαλε ο λαός 2ο κόμμα τον Τσίπρα; ΝΑΙ η ΟΥ; Απαντήξατε με ένα ΝΑΙ!! περικαλώ, δημοκρατίες εδω μέσα δε  χωράνε.  

Άρα; δεν είναι σαν να του έδωσε εντολή να κυβερνήσει; Ξανακουνήστε την κεφάλα σας πίσω μπρός.. έλα; Έτσι μπράβο.
Και τι έκανε ο παλικαρίξ; Μου θύμισε κάτι πιτσιρίκια στο νηπιαγωγείο, που φωνάζουν τις πρώτες μέρες "μαμάαα ζε σέλω να πάω σχολείοοο..".  

Και δε με λές ορέ λεβέντα, για ποιό λόγο είσαι αρχηγός κόμματος αφού τρέμεις στην σκέψη και μόνο να κυβερνήσεις; Σαν την Παπαρήγα ένα πράγμα, που όταν την ρώτησε ο δημοσιογράφος αν σκέφτεται πως μπορεί την επομένη των εκλογών να είναι ίσως και πρωθυπουργός, γέλασε αμήχανα, και είπε στο τέλος "ναι, το θεωρώ αστείο".

Για ποιό λόγο ρε σείς είστε εκεί πέρα; Για να καλύπτετε τα έδρανα της αντιπολίτευσης; Δηλαδή τα έδρανα που σας εξασφαλίζουν χοντρά πακέτα, μα πάντα εκ του ασφαλούς; Φοβάστε την πρώτη γραμμή λοιπόν;
ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΤΕ!
Τον π....ο, και να πάτε να δουλέψετε για να βγάλετε το ψωμάκι σας.. Σιχάθηκα απο την ανικανότητα και την σαπίλα που βλέπω στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Όλοι τελικά για την μαρμίτα.. ΜΑ ΟΛΟΙ;;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του