ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ,ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ,ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΎΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΧΑΝΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΠΤΕΣ.
Νέα σύσκεψη όλων των πολιτικών αρχηγών, πλην του Νίκου Μιχαλολιάκου, θα συγκαλέσει την Τρίτη στις 14:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά τη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης, υπό τον Κάρολο Παπούλια, για το σχηματισμό κυβέρνησης.
Η σύσκεψη της Δευτέρας ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από μία ώρα και, παρότι βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο οι πολιτικοί αρχηγοί δεν έκαναν δηλώσεις, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η διαβούλευση θα συνεχιστεί και «το θέμα δεν έκλεισε».



Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκε στη σχετική πρόσκληση του Κάρολου Παπούλια, καθώς θεωρεί ότι από την προηγούμενη σύσκεψη με τους τρεις εντολοδόχους αρχηγούς προέκυψαν συγκεκριμένα «αριθμητικά και πολιτικά δεδομένα», ενώ δηλώνει στη διάθεση του Προέδρου μόνο για συνάντηση τετ-α-τετ ή για σύσκεψη με όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής.



Δήλωση, προσερχόμενος, έκανε μόνο ο Αντώνης Σαμαράς: «Η χώρα αντιμετωπίζει άμεσο και υπαρκτό πρόβλημα. Συνεχίζω και αγωνίζομαι εξαντλώντας κάθε δυνατότητα για εξεύρεση λύσης», είπε.



Προσερχόμενος στην αίθουσα συσκέψεων, ο κ. Παπούλιας, απαντώντας σε δημοσιογραφικό ερώτημα αν είναι αισιόδοξος, περιορίστηκε να πει, χαριτολογώντας: «Γιατί; Για να δημιουργήσω νέο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ;»



Οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης δεν είχαν μπροστά τους έγγραφα, ενώ ο κ. Σαμαράς είχε μόνο ένα ιδιόχειρο σημείωμα με τις θέσεις που θα αναπτύξει.



Πληροφορίες ανέφεραν ότι στο τραπέζι θα έμπαινε και η πρόταση για το σχηματισμό κυβέρνησης προσωπικοτήτων, δηλαδή ένα μικρό σχήμα με πολιτικούς εν ενεργεία, αλλά και άλλους που θα κληθούν από την εφεδρεία και με περιορισμένο αριθμό τεχνοκρατών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του