Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας


Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος)  στις  23 ΜΑΪΟΥ  2012, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερησίας διατάξεως. 
1.Συμμετοχή του Δήμου Θηβαίων ως συμπράττοντος φορέα για την υλοποίηση της δράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΚΤ για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.
2.Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και τρόπου εκτέλεσης του έργου : «Συντήρηση οδοστρωμάτων δημοτικών οδών» του Δήμου Θηβαίων.
3.Κατανομή αδιάθετου υπολοίπου ποσού ΣΑΤΑ 2011 στο ΝΠΔΔ με την επωνυμία : «Σχολική Επιτροπή των Σχολικών Μονάδων Δ/θμιας Εκπαίδευσης».
4.Λήψη απόφασης για την έγκριση άδειας εισόδου – εξόδου από γήπεδο ιδιοκτησίας SOLARNET S.A. σε δημοτικό δρόμο, στη θέση 79ο χλμ. Αθηνών – Λαμίας στο Ύπατο Θηβών (σχετ. η υπ’ αριθ. 45/2012 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
 5.Ανάκληση της υπ’ αριθ. 104/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου η οποία φορούσε την παραχώρηση μιας (1) θέσης στάθμευσης μπροστά από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε.
6.Έγκριση καταβολής επιδικασθέντος κεφαλαίου, τόκων και δικαστικών εξόδων δυνάμει της με αριθ. 292/2010 Διαταγής Πληρωμής του Ειρηνοδικείου Θηβών σε συνδυασμό με την 142/2011 απόφαση του ιδίου δικαστηρίου με διαδίκους τον Δ.Λυρή και Δ.Θηβαίων ως καθολικού διαδόχου του πρώην Δ.Πλαταιών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του