Στα χέρια των πατριωτών η μοίρα της πατρίδος - Τρίτη ευκαιρία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! Και δεν θα σας το συγχωρήσουμε ΠΟΤΕ!! (βίντεο)

"Ξέρεις κάτι; Η Ελλάδα πεθαίνει... Πεθάναμε σαν λαός, ανάμεσα σε σπασμένες πέτρες και αγάλματα...!!!


Το συγκλονιστικό μονόπρακτο του αείμνηστου ηθοποιού Θανάση Βέγγου ξαναφέραμε στο νου μας σήμερα, μετά την απόφαση των ανίκανων Ελλήνων πολιτικών να βρουν μια ικανή λύση για να πάει η Ελλάδα μπροστά, εκμεταλλευόμενοι το φοβερό μήνυμα του λαού που στις 6 Μαΐου, έστειλε στον αγύριστο το μνημόνιο και τις αδιέξοδες αιμοχαρείς λύσεις του.
Τα δύο μνημονιακά κόμματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) με...

πενιχρή πια εκλογική δύναμη που σαφώς θα συρρικνωθεί ακόμα περισσότερο στις προκηρυσσόμενες εκλογές (εάν δεν συρρικνωθεί, το λαϊκό μήνυμα κινδυνεύει να χαθεί κάτι που πολύ φοβόμαστε) δεν αντιλήφθηκαν ότι δεν είναι αρεστά και αυτά και οι ηγέτες τους.

Χρεοκοπημένοι, επικίνδυνοι, μίζεροι, κακομοίρηδες, βολεψάκηδες, παράσιτα. 

Έπρεπε να κάνουν στην άκρη και η χώρα να κυβερνηθεί από τις πατριωτικές αντιμνημονιακές δυνάμεις. Δεν το έκαναν. Και θα το πληρώσουν.

Μεγάλη ευθύνη όμως έχει και το σταλινικό ΚΚΕ. 

Με αρχηγό μια μοιραία Παπαρήγα που θυμίζει ακρωτηριασμένη ντίβα της Σοβιετικής εποχής του Μπρέζνιεφ και του Αντρόποφ, δεν αντιλήφθηκε ότι στην Ελλάδα το πολιτικό σύστημα άλλαξε και ότι θα έπρεπε και η ίδια να απαγκιστρωθεί από τις ενοχικές καταβολές της χαμένης κόκκινης μητρόπολης που θάφτηκε στα ερείπια της κατάρρευσης του αν-ύπαρκτου σοσιαλισμού.

Η τύχη της χώρας πια βρίσκεται στα χέρια των πατριωτών. Σε όποιο κόμμα κι αν στεγάζονται. Ας κοιτάξουν να πείσουν τον λαό να μην κάνει πίσω και να μην χύσει την καρδάρα με το γάλα. Υπήρχε μία ευκαιρία κι από αυτούς αλλά χάθηκε. Ίσως και μια δεύτερη. Τρίτη, όχι.

Ευχόμαστε να μην επιβεβαιωθεί αυτό που λέει ο Θανάσης Βέγγος: "Ξέρεις κάτι φίλε; Η Ελλάδα πεθαίνει"

Εαν πρόκειται να επιβεβαιωθεί κύριε Τσίπρα, κύριε Καμμένε και όλοι οι άλλοι κύριοι που το παίζετε αντιμνημονιακοί (βαθμό ειλικρίνειας σε αυτά που λέτε αναζητούμε), κοιτάξτε να πεθάνει γρήγορα, γιατί κάνει πολύ θόρυβο η συντριβή. 



Εαν γίνει κάτι τέτοιο να γνωρίζετε ότι δεν θα σας το συγχωρήσουμε ποτέ.



Ούτε στον άλλο κόσμο...






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του