Ευχαριστούμε “Κομαντάντε”…


20120513-084425.jpg** Μέσα στον ορυμαγδό της παραπληροφόρησης σχετικά με τα exit polls και τις «κρυφές» δημοσκοπήσεις, ξεχώρισα δυο φωνές απ’ το διαδίκτυο που είχαν έγκυρη ενημέρωση και πρώτες ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα με ελάχιστες αποκλίσεις. Το Newsbomb και το Olympia. Το καλό –και έγκυρο- να λέγεται!
Αυτό είναι το σχόλιο του Μάρκου Μουζάκη στην κορυφαία (έχει κάποιος αμφιβολίες ακόμα;) πολιτική στήλη του Ελληνικού τύπου. Εμ, Κομαντάντε, μ’ όποιον δάσκαλο καθήσεις… (να μην ξεχνάμε βεβαίως και την δημοσκόπηση του “Μακελειό” που ήταν η μόνη που έπιασε τον σφυγμό του εκλογικού σώματος)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του