ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" για τα ξενοδοχεία που απασχολούν παράνομα λαθρομετανάστες.


Στοιχειοθετείται καταγγελία απο την Π.Δ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ της Χρυσής Αυγής, κατά μεγάλων ξενοδοχειακών μοναδων που απασχολούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ λαθρομετανάστες και μαθητευόμενους περαν της νομιμης ποσόστωσης, με αποτέλεσμα οι ΕΛΛΗΝΕΣ και ιδιαίτερα οι ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΙ να μενουν ανεργοι!
Τα μεγαλα ξενοδοχεια «τσιμπουσαν» τις επιδοτησεις (αναπτυξιακοί νόμοι Ν.3299/04 Ν.3908/11 με υπερτιμολογησεις), αλλά και υποαμειβόμενους "μαθητευόμενους", κυρίως αλλοδαπούς, πέραν της νόμιμης ποσόστωσης του 17%, με αποτέλεσμα οι Έλληνες οικογενειάρχες να ....

μένουν άνεργοι! Οι μεγάλες μονάδες «τσιμπούσαν» επιδοτήσεις, υποτίθεται για να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για τις ελληνικές οικογένειες και, αντ' αυτού, απολύουν Έλληνες και απασχολούν παράνομους μετανάστες.


Καλουμε ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ που γνωριζουν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ τις παρανομίες, να καλουν στα τηλέφωνα επικοινωνίας : (ΡΟΔΟΣ :6955653621 - ΚΩΣ:6940724529 , απο Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-21:00 και να καταγγέλουν τα ξενοδοχεία που παρανομούν. ΟΙ καταγγελίες μπορουν να ειναι ΑΝΩΝΥΜΕΣ και με απόκρυψη αριθμου για να μην φοβηθει ο κόσμος οτι θα «μπλεξει». Την ευθύνη της καταγγελίας την αναλαμβάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Οι καταγγελίες θα ελεγχθούν,θα αξιολογηθούν, και θα στοιχειοθετηθουν σε μια ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατα των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ με κοινοποίηση στον ΕΠΟΠΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΙΚΑ,ΕΦΟΡΙΑ και ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.


ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ «ΚΑΛΥΨΕΙ»!


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του