Καλορίζικη και η Κατσέλη! Αυτά, για όσους απόρησαν με την πρόταση του Τσίπρα για πρωθυπουργό Αρσένη...!!!

Εκτός από την πολιτική συμπόρευση που επισφραγίζεται εντός των επόμενων ημερών, ο Αλέξης Τσίπρας διατηρεί και φιλικούς δεσμούς με την οικογένεια του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη.
Επομένως, για τους πιο καλά γνωρίζοντες...
η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, να τοποθετηθεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο Γεράσιμος Αρσένης, δεν αποτέλεσε έκπληξη.
Ταυτόχρονα, «ψηνόταν» κι ο «αρραβώνας» της Λούκας Κατσέλη με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που όπως φαίνεται σύντομα θα οδηγήσει και στο γάμο, μιας και η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, στην 1η συνάντηση των στελεχών του κόμματος, έκανε ευθέως άνοιγμα προς τον Αλέξη Τσίπρα.



Στην κεντρική της τοποθέτηση, η κ. Κατσέλη εισηγήθηκε "διμερή" συνεργασία της Κοινωνικής Συμφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, "εάν αυτή είναι εφικτή". 



Σε κάθε περίπτωση, η όποια απόφαση για την πορεία του κόμματος θα ληφθεί το προσεχές διάστημα και αφού τοποθετηθούν τα ιδρυτικά μέλη και τα στελέχη του.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του