Ο Μόσιαλος… υμνεί Σαμαρά

Μπορεί κάποια γαλάζια στελέχη να γκρινιάζουν για το εκλογικό αποτέλεσμα και για το μέλλον της ΝΔ, υπάρχουν όμως και κάποιοι πολιτικοί και δη άλλου κόμματος, που σχεδόν… υμνούν τον Αντώνη Σαμαρά. Όπως καλή ώρα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Μόσιαλος ο οποίος με σχόλιο του στο facebook , εκτιμά ότι «ο Σαμαράς για πρώτη φορά απέκτησε σοβαρό λόγο πολιτικής παρουσίας μεγάλου μεγέθους».
Επίσης, σύμφωνα με το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, η συγκυρία βοηθά τον αρχηγό της ΝΔ «να αναδειχθεί ως ο ηγέτης του Ευρωπαϊκού πόλου».
Ο Η. Μόσιαλος σημειώνει ακόμη πως «δεν το έχει πετύχει ακόμα αλλά η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ, οι μεγάλες ανεπάρκειες των άλλων κομμάτων και η προοπτική να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ το bonus των 50 εδρών τον Ιούνιο τον διευκολύνουν».
Ο ίδιος κάνει και μια πρόβλεψη-ευχή«Χρειαζόμαστε κάτι πολύ μεγαλύτερο στο χώρο του ριζοσπαστικού, φιλελεύθερου και προοδευτικού κέντρου και της μεταρρυθμιστικής κεντροαριστεράς».
Τι ακριβώς θέλει να πει ο… ποιητής ενδεχομένως να το μάθουμε μετά τις επαναληπτικές εκλογές…
Ωστόσο με μια πρώτη ματιά αντιλαμβάνεται κανείς ότι μάλλον μιλά για την πιθανότητα συνεργασίας ΝΔ και του λεγόμενου εκσυγρονιστικού ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ως γνωστόν ανήκει ο Ηλίας Μόσιαλος…
ΠΗΓΗ: kentrinews.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του