Περιφερειακό Συνέδριο Πολιτών: Λαμία - Χαλκίδα 11-12 Φεβρουαρίου 2013

Αξιότιμοι κύριοι, κυρίες,
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου με θέμα «Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της οικονομικής κρίσης - Πολιτικές για την Περιφερειακή Ανάπτυξη» που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 στη Λαμία στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμίας, σας αποστέλλουμε την πρόσκληση για το Σεμινάριο για τον Τύπο και τα ΜΜΕ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με θέμα «Γράφοντας για την Ευρώπη: θέματα και εργαλεία ».
Το Σεμινάριο διοργανώνεται από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και πραγματοποιείται, σε συνέχεια του συνεδρίου, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου στις 19:30.
Με τη λήξη του Σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.
 Παρακαλώ ενημερώστε μας για την παρουσία σας
απαντώντας στο παρόν e-mail ή καλώντας στο 210 7236217 (εσωτ.213)

Με εκτίμηση,
Konstantinos Ziakas
Κωνσταντίνος Ζιάκας
mscomm
11 P.RALLI Av.
TAVROS 17778
ATHENS
F. +30 210 7236208

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του