Επιτυχημένη η αγροτική κινητοποίηση της…αστυνομίας στο 90


Μία κακή απομίμηση της 
επιτυχημένης πρόσφατης κινητοποίησης των αγροτών της πρώην επαρχίας Λιβαδειάς, στην Εθνική οδό στο ύψος του Κάστρου, ήταν το σημερινό επιχειρούμενο μπλόκο των αγροτών της Βοιωτίας, στο 90ο χλμ της Αθηνών-Λαμίας κοντά στη Θήβα, πόλη καταγωγής του π. υπουργού αγροτικής ανάπτυξης Ευάγγελου Μπασιάκου.
Αρχικά αν και η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη, οι αγρότες μπήκαν δυναμικά στην Εθνική οδό κρατώντας ελληνικές σημαίες υπό τον ήχο του Εθνικού Ύμνου.
Ακολούθως όμως για άγνωστο λόγο «έκατσαν» και μόνο υπό το βλέμμα των δυνάμεων της αστυνομίας απωθήθηκαν χωρίς όχι μόνο να διακόψουν έστω και για ένα λεπτό την κυκλοφορία, αλλά ούτε καν στοιχειωδώς να ενημερώσουν τους διερχόμενους οδηγούς, που πολύ πιθανόν να νόμισαν ότι πρόκειται για μποτιλιάρισμα και όχι για αγροτική κινητοποίηση.
Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο παλαιού αγροτοσυνδικαλιστή που ακούστηκε να λέει:«Φτάνει, δεν πρέπει να γελοιοποιηθεί άλλο το αγροτικό κίνημα».Ενδεικτικό της κατάστασης που διαμορφώθηκε είναι ότι κανένας αγρότης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.
Όσοι όμως παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα θα έχουν ακούσει σίγουρα ότι πολλές φορές οι κινητοποιήσεις οδηγούνται μεθοδευμένα σε ξεφούσκωμα.  http://viotianet.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του