Μας φόρτωσαν χρέη με τα χαράτσια τους, και τώρα μας λένε να χρεωθούμε στις τράπεζες με δάνεια,

Μας φόρτωσαν χρέη με τα χαράτσια τους, και τώρα μας λένε να χρεωθούμε στις τράπεζες με δάνεια, για να τους τα δώσουμε ! Δώστε τους μια μούτζα για πληρωμή! Κανείς να μη πληρώσει χαράτσι. Αντισταθείτε Έλληνες μη πληρώνετε στο τρίο της Μαφίας!

ΔΗΜΑΡ: Προτείνει άτοκα δάνεια για την πληρωμή φόρων

Συσσωρευμενους φορους – δοσεις απο τα προηγουμενα χρονια, μαζι με δοσεις για φετος και το ειδικο τελος μεσω της ΔΕΗ, καλουνται να πληρωσουν οι ιδιοκτητες ακινητων το 2013, συμφωνα με ανακοινωση της ΔΗΜΑΡ.

«Η επιβάρυνση είναι δυσβάστακτη για τη φοροδοτική δυνατότητα των νοικοκυριών, τα οποία δοκιμάζονται από τη μείωση των εισοδημάτων τους. Η αντιμετώπιση του
προβλήματος πρέπει να γίνει με τη χορήγηση από τις τράπεζες ειδικών ατόκων δανείων, που θα εξοφλούνται σε πολλές δόσεις για όσους αδυνατούν να πληρώσουν εφάπαξ. Όσοι μπορούν να καταβάλουν εφάπαξ, να έχουν έκπτωση τουλάχιστον 10%» συνεχίζει η ανακοίνωση.
«Οι τράπεζες θα επωφελούνται από την έκπτωση 10%, ενώ οι δανειολήπτες θα εξοφλούν σε πολλές δόσεις χωρίς επιβάρυνση, χωρίς τόκους. Έτσι οι πολίτες θα ανακουφιστούν και η είσπραξη εσόδων του δημοσίου θα βελτιωθεί» καταλήγει η ΔΗΜΑΡ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του