ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ: Συνεδριάζει η Επιτροπής Ποιότητας Ζωής


Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  που θα πραγματοποιηθεί την  5η     Φεβρουαρίου   2013, ημέρα  Τρίτη  ώρα 13.00  στο Δημοτικό Κατάστημα.
 Το  θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι το εξής:
 1.Εκλογή Αντιπροέδρου της  Επιτροπής  Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λεβαδέων για την
περίοδο 2013 – 2014.
2.Προέγκριση ΄Ιδρυσης Καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ     ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ του κ. Γαϊτη Νικολάου του Ιωάννη και της Γιαννούλας.
3.Προέγκριση ΄Ιδρυσης Καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» στον κ. Σφουντούρη Δημήτριο του Νικολάου.
4.Προέγκριση ΄Ιδρυσης Καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (ζεστής και κρύας κουζίνας» του κ. Μαριδάκη Αθανασίου του Αντωνίου.
5.Προέγκριση ΄Ιδρυσης Καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΗΣ.....
ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ »  στην  κ.  Τάγκαλου Νίκη του Δημητρίου.
6.Εξέταση αιτήματος «Σωματείο Εμπόρων Λαϊκών Αγορών Π.Ε. Βοιωτίας».
7.Eξέταση αιτήματος «΄Ενωσης Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Λιβαδειάς» περί παραχώρησης α)πέντε επί πλέον θέσεων ταξί στην πιάτσα της οδού Καλιαγκάκη & β) δημιουργίας νέας πιάτσας ταξί τεσσάρων θέσεων επί της οδού Φίλωνος.
8.Εξέταση αιτήματος κ. Τσιτσοπούλου Σοφίας περί χορήγησης θέσης στάθμευσης επί της οδού Ηλία Καστρίτη.
9.Eξέταση αιτήματος  «ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ» περί  μεταφοράς  των κάδων απορριμμάτων που βρίσκονται στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου».
10.Γνωμοδότηση για την κοπή δένδρων επί της οδού Αισχύλου κατά την εκτέλεση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΟ ΕΡΚΥΝΑ ΕΩΣ ΟΔΟ ΦΙΛΩΝΟΣ».
11.Aνάκληση άδειας Λειτουργίας Καταστήματος Υ.Ε. «Καφετέρια» με το διακριτικό τίτλο «PIU» της ΛΕΒΑΔΟΣ Α.Ε.
12.Ανάκληση άδειας Λειτουργίας Καταστήματος Υ.Ε. «Καφετέρια» με το διακριτικό τίτλο «STYLE» της  Β. & Γ. ΠΕΤΡΟΥ Ο.Ε.
13. Ανάκληση άδειας Λειτουργίας Καταστήματος Υ.Ε. «Καφετέρια» με το διακριτικό τίτλο «ΑΚΑΔΗΜΙΑ» της ΓΚΩΝΙΑΣ Α.Ε.
14. Ανάκληση άδειας Λειτουργίας Καταστήματος Υ.Ε. «Καφετέρια» με το διακριτικό τίτλο «ΑΡΩΜΑ» της ΜΠΟΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του