Βγαίνουν στους δρόμους

Πεζή διαμαρτυρία για μία ώρα κάθε μέρα, από τις 2 το μεσημέρι, ξεκινούν από σήμερα οι αγρότες της χώρας, με σκοπό να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, ενώ ζητούν να συναντήσουν τον πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά. Αυτό αποφάσισαν στη χθεσινή πανελλαδική συνάντηση που είχαν οι αγρότες στον κόμβο της Νίκαιας στη Θεσσαλία.
Στη Θεσσαλία οι αγρότες παραμένουν στον κόμβο της Νίκαιας επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών -Θεσσαλονίκης όπου και θα πραγματοποιήσουν από τις 2 το μεσημέρι την πεζή διαμαρτυρία, ενώ στον Νομό Ημαθίας, στον κόμβο Κουλούρας, αποφάσισαν να παραμείνουν με τα τρακτέρ παρατεταγμένα, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιήσουν κάποια κινητοποίηση. Όπως τόνισε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών, Κώστας Λιολιόπουλος, αντιπροσωπεία τους πρόκειται αύριο να μεταβεί στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμο
Χαρακόπουλο.
Στο Νομό Θεσσαλονίκης μπλόκα έχουν στηθεί στα Πράσινα Φανάρια (περιοχή αεροδρομίου) και στη Χαλκηδόνα. Οι Σερραίοι αγρότες, πρόκειται να πραγματοποιήσουν κινητοποίηση στην κομβική διασταύρωση του δημοτικού διαμερίσματος Λευκώνα, επί της εθνικής οδού Σερρών -Θεσσαλονίκης και Σερρών –Προμαχώνα, ενώ παραμένουν τα μπλόκα στον κόμβο των Κερδυλλίων παραπλεύρως της εθνικής οδούς Σερρών – Καβάλας και στο Ροδολίβος, του δήμου Αμφιπόλεως.
Οι αγρότες σε Δράμα και Καβάλα παραμένουν στο μπλόκο που έχει στηθεί στην εθνική οδό Καβάλας -Δράμας στο ύψος της κοινότητας Λυδίας, το οποίο και θα κλείσουν το μεσημέρι, όπως και αυτό στον κόμβο της Χρυσούπολης επί της Εγνατίας οδού. Παραμένουν τα μπλόκα στη Μαυρολέκη,στη διασταύρωση Κοκινογείων και στο ύψος Οχυρού στο Κάτω Νευροκόπι.
Σε Έβρο και Ροδόπη, οι αγρότες έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους έξω από το εργοστάσιο της Βιομηχανίας Ζάχαρης, στις Φέρες και στον κόμβο Καλλίστης, επί της εθνικής οδού Κομοτηνής – Ξάνθης.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του