Χαλκίδα: Δεν πήγαν για να αγοράσουν κοσμήματα

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 12.20 το μεσημέρι της Τρίτης σε κοσμηματοπωλείο στη Χαλκίδα.
Δύο άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισήλθαν εντός του καταστήματος και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν όσα χρήματα υπήρχαν εκείνη τη στιγμή στο ταμείο, καθώς και πολύτιμα τιμαλφή, πριν επιχειρήσουν να διαφύγουν.



Κατά την αποχώρησή τους οι δράστες εγκλωβίστηκαν προσωρινά στην πόρτα ασφαλείας και προκειμένου να διαφύγουν, άρχισαν να πυροβολούν προς τον κεντρικό υαλοπίνακα, τον οποίο και έσπασαν.
Οι δράστες αναζητούνται, ενώ από τα πυρά τους δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Ορισμένοι πάντως από τους περαστικούς που έτυχε να βρεθούν εκείνη την ώρα στο σημείο υποστήριξαν πως οι δράστες εισήλθαν ως πελάτες εντός του καταστήματος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του