ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΩΤΗ...

Στη Βουλή βρίσκεται το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, για το usb stick με τη λίστα Λαγκάρντ που βρίσκεται στη δικογραφία.
Σύμφωνα με το πόρισμα, το στκικάκι...
που παρέλαβε ο Ε. Βενιζέλος από τον Ιωάννη Διώτη, τότε προϊστάμενο του ΣΔΟΕ, έχει ημερομηνία αντιγραφής στις 8 Ιουλίου του 2011, στις 15:02 το μεσημέρι, ενώ η διαδικασία, είχε διάρκεια τριών λεπτών. Μετά την αντιγραφή, όπως φαίνεται είχε ανοιχθεί από τέσσερις διαφορετικούς χρήστες, ενώ είχαν διαβασθεί μόνο 58 από τους 2.059 φακέλους που περιείχε.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στο πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών αναφέρεται ότι «δεν προκύπτει αλλαγή στα στοιχεία». Αυτό σημαίνει ότι η αλλοίωση έγινε την περίοδο που το στικάκι ήταν στην κατοχή του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του