Χαλκίδα: Μύρισαν το αίμα και βρήκαν τα πρόβατα

Ένα αυτοκίνητο που θεωρήθηκε ύποπτο σταμάτησε σε έλεγχο των αστυνομικών στην περιοχή της Χαλκίδας. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερις άντρες, δύο Ινδοί και δύο Αλβανοί.
Όταν ξεκίνησαν να ελέγχουν το όχημα η μυρωδιά τους οδήγησε στο πορτ παγκάζ μιας και μύριζε αίμα. Τελικά οι αστυνομικοί είχαν καλή όσφρηση μιας και μέσα ήταν τρία σφαγιασμένα πρόβατα, τα οποία οι δράστες είχαν εναποθέσει μέσα σε δύο μεγάλες σακούλες απορριμμάτων.
Από τη συστηματική έρευνα που διενεργήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι οι τέσσερις συλληφθέντες είχαν αφαιρέσει νωρίτερα τα πρόβατα από ποιμνιοστάσιο, ιδιοκτησίας 69χρονου στα Ψαχνά και στη συνέχεια, τα έσφαξαν σε άγνωστο χώρο κοντά στο ποιμνιοστάσιο και τα έβαλαν μέσα σε σακούλες, με σκοπό να τα μεταφέρουν στο σπίτι που διατηρούν οι δύο υπήκοοι Αλβανίας στη Χαλκίδα.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν συγκροτήσει τουλάχιστον από τον Αύγουστο του 2012 εγκληματική ομάδα με σκοπό την διάπραξη ζωοκλοπών και σφαγής αυτών, τις νυχτερινές ώρες, από ποιμνιοστάσια σε διάφορες περιοχές της Ευβοίας.
Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάστηκαν ..........μέχρι τώρα επιπλέον τέσσερις περιπτώσεις κλοπών προβάτων, που διέπραξαν οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 14-08-2012 έως και 12-01-2013, από ποιμνιοστάσια στις περιοχές της Δροσιάς Χαλκίδας, Βατώντα και Αττάλης Νέας Αρτάκης Ευβοίας, όπου αφαίρεσαν συνολικά 29 πρόβατα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του