ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ



Σ’ αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που περνάμε και κάποιο από τους συμπολίτες μας δεν έχουν να φάνε αυτοί που ασκούν εξουσία και ειδικότερα στον Δήμο της Θήβας δηλαδή ο Δήμαρχος κ. Νικολάου με τη σύμβαση για Παροχή Εργασιών και με αριθμ. Πρωτοκόλλου 20648 υπογράφει δίνοντας 2.147 € στη εταιρεία Ο.Ε. , στην οποία συνέταιρος είναι και η κόρη του Νικολάου Γεωργία.
Τα έγγραφα αυτά φτάσανε στα χέρια μας και δεν το πιστεύαμε όταν κάποιο εκλιπαρούν την Δημοτική Αρχή ώστε να τους προσλάβει έστω και ως οδοκαθαριστές αλλά τους απαντούν: Δεν γίνετε και επικαλούνται τον Νόμο.
Όταν αρκετοί προμηθευτές εδώ και αρκετά χρόνια είναι απλήρωτοι. Ο Δήμαρχος κ. Νικολάου υπόγραψε την  ανωτέρω σύμβαση για την παροχή εργασιών με τη κόρη του.
Το κατά πόσο είναι νόμιμο όταν νομικοί κύκλοι μας ενημέρωσαν ότι απαγορεύεται μέχρι και 4ου βαθμού συγγένειας οποιαδήποτε σχέση εργασίας, και κατά πόσο ηθικό είναι θα το κρίνετε εσείς οι πολίτες του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων.
Στο παρελθόν ο Δημοτικός Σύμβουλος  του Δήμου Θηβαίων  Κώστας Βενιζέλος είχε καταγγείλει για οικογενειοκρατία και στη ΔΕΠΟΔΑΘ, επισημαίνοντας πως έχει προσληφθεί η κόρη του κ. Σταμάτη Χαλβατζή, μέλους της ΔΕΠΟΔΑΘ, μέσω εργολάβου και ο υιός του τότε Αντιπροέδρου της ΔΕΠΟΔΑΘ καθώς και Δήμαρχος Τανάγρας κ. Ευάγγελου Γεωργίου.
Επειδή κάποιοι κακοπροαίρετοι θα πουν ότι αυτά δεν είναι αληθή αντιπαραθέτουμε τα έγγραφα της σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου Θηβαίων κ. Νικολάου και της εταιρείας «Δεβετζή Καλλιόπη – Νικολάου Γεωργία Ο.Ε.»
Και αναγκαζόμαστε να το κάνουμε αυτό γιατί θέλουμε να συμβάλουμε στην αντικειμενική πληροφόρηση για το τι συμβαίνει στο Δήμο της Θήβας και πως τον διαχειρίζονται.
Περιμένουμε και την επίσημη απάντηση του Δημάρχου να την φιλοξενήσουμε καθώς η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται….
O Θηβαίος Πολίτης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του