ΠΕΡΙ ΣΙΜΟΥ

Γράφει ο "Σαμαρικός"
Αγαπητό Fimotro,
Είναι ώρα να σας αποκαλύψω ότι ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί ως κυβερνητικό εκπρόσωπο έναν "Καραμανλικό", "αλαζόνα" "φέρελπι νέο" το Σίμο Κεδίκογλου! Δε διστάζει να δείξει την "αλαζονεία" του σε πολλά επίπεδα στους...
κομματικούς φίλους του... 
που τους παρακαλούσε προεκλογικά και τους "ξέχασε παντελώς" μετεκλογικά αφού πρώτα τους χρησιμοποίησε!
'Οτι ήταν αντίπαλό του προεκλογικά και το κατ έβριζε σήμερα το πήρε κοντά του, το διόρισε, το αξιοποίησε,το αγόρασε!
Στον Αντώνη Σαμαρά έκανε και κάνει μεγάλη ζημιά αφού όλοι πια γελάνε με τις δηλώσεις του κατά του ΣΥΡΙΖΑ που δεν είχε καμία ανάγκη ο Αντώνης!
Ο τύπος είναι "αλλού" στο εξωτερικό δεν ήξερε τι του γινόταν ρώταγε συνεχώς άσχετα πράγματα μέχρι το που γίνεται η τάδε σύσκεψη δεν ήξερε την έβγαζε καπνίζοντας τσιγάρο στο προθάλαμο των εξελίξεων!
Τώρα και στα κρατικά ΜΜΕ τα χει κάνει "μπάχαλο" δεν υπόσχεται τίποτα, άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους, συλλογικές συμβάσεις εργασίας καταργούνται, νόμοι και τροπολογίες δεν γίνονται γενικά επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο!
Αφήστε που σήμερα ζητά συγνώμη στο ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι χθες έβριζε και απειλούσε!
Ο τύπος είναι "πολιτικά άσχετος" και επικίνδυνος για το Σαμαρά με το "συγνώμη" στο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί και πάλι να κάνει "πολιτική" στην αποτυχία του!
Α και να μην ξεχάσω στην μεγάλη του πολιτική προεκλογική ομιλία σε θέατρο της Χαλκίδας το μόνο που σκέφτηκε ήταν να αναφερθεί με κολακευτικά σχόλια στον Κωνσταντίνο Καραμανλή που τον έβαλε υποψήφιο τόλεγε και το ξανάλεγε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ που με στήριξε!
Φίλε Σίμο ο Αντώνης Σαμαράς σε στήριξε όταν έχασες το πρώτο γύρο των εκλογών στην περιοχή σου και αναγκάστηκες να μαζέψεις ψήφους από "θηλυκές υπάρξεις" που σήμερα τις διόρισες στο δημόσιο ας ήταν του ΠΑΣΟΚ πολιτεύτριες, ο Αντώνης σε "χάιδεψε πολιτικά" κατεβαίνοντας ακόμα και στην Χαλκίδα και του πάσαρες τις ίδιες "θηλυκές υπάρξεις" ,ως ευκαιρία γα συλλογή ψήφων για να εκλεγείς!
Τώρα ζητάς συγνώμη από το ΣΥΡΙΖΑ όπως ευχαριστείς το Καραμανλή που σε έβαλε στην πολιτική ενώ χρησιμοποιείς τον Σαμαρά ως όχημα και τίποτα άλλο διότι αν τον χρησιμοποιούσες διαφορετικά θα είχες πει και ένα "καλό λόγο" μέχρι σήμερα που σε μάζεψε και σε έκανε άνθρωπο αλλά θα τιμούσες και στις επιλογές σου τους συνεργάτες του !
Αρε Αντώνη τι τραβάς νομίζω όμως ότι το κατάλαβες!
Πιστεύω Σίμο, να το πάρεις αλλιώς!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του