Έκοψαν την πίτα τους τα Κ.Α.Π.Η. Θήβας και Βαγίων με κέφι, τραγούδι και χορό!



Την πίτα τους για το καλό του νέου χρόνου έκοψαν τα ΚΑΠΗ Θήβας και Βαγίων, την προηγούμενη εβδομάδα, ανταλλάσσοντας ευχές με αισιοδοξία.
Το Κ.Α.Π.Η. Βαγίων έκοψε την πίτα του το πρωί της Πέμπτης 31 Ιανουαρίου 2013 στο κτίριο όπου στεγάζονται στα Βάγια Θηβών, παρουσία της Αντιδημάρχου ΔΕ Βαγίων κας Αικ. Χατζίνα, της Δημοτικής Συμβούλου κας Ι. Κοντού, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βαγίων κ. Ευάγγ. Παπαλουκά, του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας κ. Δ. Κουτσοδήμου και των  Τοπικών Συμβούλων κ. Γ. Τσέλου και κ. Β.Αγγελίνα αλλά και των νέων μελών του ΚΑΠΗ Βαγίων από την Ξηρονομή και συγκεκριμένα τις κυρίες του Συλλόγου Γυναικών Ξηρονομής. Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Αλέξανδρος.
Το Κ.Α.Π.Η. Θήβας γιόρτασε το νέο χρόνο σε γνωστό κέντρο της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή της Χορωδίας του ΔΟΘ, παρουσία του Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπύρου Νικολάου, του Αντιδημάρχου Θηβαίων κ. Α.Χατζησταμάτη, του Προέδρου του Δ.Ο.Θ. κ. Ι. Παπαδημητρίου του Αντιπροέδρου ΔΟΘ κ. Δ. Κουτσοδήμου και των Δημοτικών Συμβούλων κας Ι.Κοντού και κ. Ν. Στρατέλου. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ...
ο πατήρ Νικόδημος.
Ο κ. Δήμαρχος στο χαιρετισμό που απηύθυνε ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ «Χρόνια Πολλά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία» και μίλησε για τις ενέργειες που γίνονται για μεταστέγαση του ΚΑΠΗ σε κτίριο που ανήκει στο Δήμο.
Παράλληλα ευχήθηκε στον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας κ. Ιωάννη Παπαδημητρίου « Καλή Επιτυχία» στα νέα του καθήκοντα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρώην πρόεδρο του ΔΟΘ κ. Δημήτρη Κουντούπη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον Οργανισμό επί δύο έτη.  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του