Διαμαρτυρία Ι.Σ.Θηβών για την απαξίωσή του ως θεσμικό όργανο



Προς Υπουργό Υγείας & Κοιν.Αλληλεγγύης Κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο
Κύριε Υπουργέ,
Απευθυνόμαστε προς το Υπουργείο σαν το κύριο υπεύθυνο φορέα όλων των Θεμάτων Υγείας . Στην περιοχή μας πραγματοποιούνται ενημερωτικά προγράμματα που αφορούν την Δημόσια Υγεία εν αγνοία του Ιατρικού Συλλόγου, ο οποίος σε τέτοια θέματα θα έπρεπε να είχε λόγο και άποψη σαν ο καθ΄ύλην αρμόδιος φορέας.
Στις 6/2/2013 διοργανώνεται ημέριδα με θέμα: « Η χρήση των αντιβιοτικών» με εισηγήτρια την Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών-Λοιμωξιολόγο   Κα Αγγ.Κανελλακοπούλου, στο συνεδριακό κέντρο Θήβας.
Δυστυχώς οι διοργανωτές αντιμετωπίζουν τα θεσμικά όργανα με απαξίωση και η ενημέρωσή μας υπήρξε τυχαία μέσω διαδικτύου.  Από πληροφορίες μας πρόκειται για προγράμματα μέσω ΕΣΠΑ που πραγματοποιούνται όχι με την συνδρομή των Ιατρών που καθημερινά αγωνίζονται για την πρόληψη των ασθενειών και την περίθαλψη των πολιτών, αλλά από «επισκέπτες» συμμετέχοντες σε τέτοια προγράμματα .
Αναμένουμε σχετικές ενέργειές σας.

Μετά τιμής
Η Πρόεδρος  Φιλιώ Πρωτόπαπα
Ο Γεν.Γραμματέας Λουκάς Ανανίκας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του