Παναγιωτακόπουλος: Ντροπή η εγκύκλιος...



Την έντονη αντίδρασή του εκφράζει με ανακοίνωση το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΠΑΣΟΚ με αφορμή το σχέδιο εγκυκλίου που... απεστάλη στις τοπικές οργανώσεις και μεταξύ άλλων καταπιάνεται με το όνομα και τα σύμβολα του κινήματος.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παναγιωτακόπουλου:  «Δεν ήξερα ότι τα πολιτικά κόμματα λειτουργούν και με όρους εταιρειών δημοσκοπήσεων.


Δεν πίστευα ότι μια πολιτική διαδικασία θα μεταβαλλόταν σε ένα “σούπερ μάρκετ” ανοησιών και πρωτοφανών τακτικών.
 Δεν πίστευα ποτέ μου ότι στο ΠΑΣΟΚ θα ετίθετο το ερώτημα για το αν είμαστε σοσιαλιστές ή τι άλλο!
Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα για το Κίνημα.
Υποβαθμίζουν και γελοιοποιούν κάθε έννοια πολιτικής διαδικασίας. Είναι κρίμα, που αντί να συζητάμε πολιτικά, καταντούμε να κάνουμε κουβέντες της πλατείας.

Θεωρώ, παντελώς, απαράδεκτο το να τίθεται από την ηγετική ομάδα και τους συμβουλάτορές της, με αυτόν τον τρόπο, θέμα αλλαγής συμβόλων και ονόματος της παράταξης.
Κάποιοι θέλουν να τελειώσουν με το ΠΑΣΟΚ και η χαρά δεν τους αφήνει να κρυφτούν!

Μετά τα υποτιθέμενα κείμενα πολιτικού διαλόγου, έρχεται το ερωτηματολόγιο να προκαλέσει τη λογική και το συναίσθημα κάθε συντρόφισσας και κάθε συντρόφου.

Είναι ντροπή και πρέπει να αποσυρθεί ΤΩΡΑ!

Σε αντίθετη περίπτωση είναι υπόλογοι απέναντι στην ιστορία του κινήματος και θα θερίσουν θύελλες.

Τα πολιτικά θέματα λύνονται με πολιτικό διάλογο, αντιπαράθεση θέσεων, διαδικασίες και όχι με ερωτηματολόγια που έχουν προσχεδιασμένο στόχο.

Είναι προσβλητικό, ανιστόρητο, είναι ντροπή».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του