Ανανέωση αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων

Παρακαλούνται οι κάτοχοι κυνηγετικών όπλων που είχαν εφοδιασθεί με Άδεια Κατοχής Κυνηγετικού Όπλου (Α.Κ.Κ.Ο.) η οποία έχει λήξει, να προσέλθουν άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους και να την ανανεώσουν, προκειμένου να μην υποστούν τις συνέπειες του Νόμου (διοικητικές και ποινικές) «περί παράνομης κατοχής».
Ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί και από τους νόμιμους κληρονόμους των οποίων οι κάτοχοι έχουν αποβιώσει και τα κυνηγετικά όπλα δεν έχουν περιέλθει νόμιμα στη κατοχή τους.
Πληροφορίες και διευκρινήσεις δίνονται από τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας :τηλ. 22310 56868

Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς :τηλ. 22610 88855

Τμήμα Ασφαλείας Θηβών : τηλ. 22620 82185

Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας : τηλ. 22210 24574

Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου : τηλ. 22370 89178

Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας : τηλ. 22650 79419

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του