ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ: Συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των αγροτών



Το Εργατικό Κέντρο Θήβας εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον αγώνα και στα αιτήματα των αγροτών, που διεκδικούν την ενίσχυση και υποστήριξη της παραγωγής και εισοδήματος τους.    
Η αγροτική παραγωγή και οι τιμές των αγροτικών προϊόντων αντί να αυξηθούν, μειώνονται.
Ενώ τα εφόδια και οι προμήθειες βρίσκονται στα ύψη και διογκώνουν θεαματικά το κόστος παραγωγής.
Το πάρτυ των μεσαζόντων και των μεταπρατών συνεχίζεται ανενόχλητο, έτσι ώστε οι αγρότες παραγωγοί να πουλούν φθηνά και οι εργαζόμενοι καταναλωτές να αγοράζουν ακριβά.
Η κυβέρνηση πρέπει να συζητήσει με τα αρμόδια όργανα των αγροτών για τα αιτήματα που τους απασχολούν εδώ και πολλά χρόνια προς επίλυση για την επιβίωση αυτών και των οικογενειών τους.
Η εργατική τάξη συμπαραστέκεται και θα εντείνει τον αγώνα μαζί με τους αγρότες μας για την ανατροπή των αντεργατικών και αντιαγροτικών πολιτικών που υποβαθμίζουν συνολικά την ανθρώπινη και αξιοπρεπή επιβίωσή τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του