Νέες «βόμβες» Παυλόπουλου για Στουρνάρα!

Νέες «βόμβες» Παυλόπουλου για Στουρνάρα!Η επίσημη θέση της ΝΔ για τον Στουρνάρα, εκφράστηκε από τον Μ. Κεφαλογιάννη!

 Ο Στουρνάρας υμνεί την πιο χυδαία περίοδο της διαπλοκής! 
Δριμύτατη επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο πρώην υπουργός μιλώντας στο ραδιόφωνο του Άλφα επανέλαβε πως «εάν είχε εισακουστεί ο Κώστας Καραμανλής όταν πήγε στις εκλογές...
 και είπε την αλήθεια, τότε δεν είχαμε φτάσει ως και δεν θα είχαμε τα αποτελέσματα της κυβέρνησης Παπανδρέου».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν συμφωνεί με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη που χαρακτήρισε «ανοησίες» τις θέσεις Στουρνάρα, ο κ. Πρ. Παυλόπουλος απάντησε ότι ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ως γραμματέας του κόμματος, εκφράζει θεσμικά την επίσημη θέση της ΝΔ, με την οποία συμφωνεί απολύτως!

Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα, χαρακτήρισε την πενταετία την οποία υμνεί ο υπουργός οικονομικών, ως την «πιο χυδαία περίοδο της διαπλοκής», υπενθυμίζοντας τα σκάνδαλα αλλά και το γεγονός ότι όλες οι συμβάσεις για τις οποίες απολογείται σήμερα το ΠΑΣΟΚ, υπεγράφησαν εκείνη την περίοδο!

Ο κ. Παυλόπουλος τόνισε πως ο ίδιος έχε επισημάνει στον κ. Στουρνάρα και το οικονομικό επιτελείο πως θα πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία το χαράτσι να γίνει μόνιμο,  γιατί φέρει τρεις αντισυνταγματικότητες κραυγαλέες.  

Ο πρώην υπουργός επιφυλάχτηκε να απαντήσει αν θα ψηφίσει τη μονιμοποίηση του ΕΕΤΗΔΕ, σημειώνοντας πως θα πρέπει να δει το τελικό νομοσχέδιο, το οποίο εκτιμά ότι δεν θα κατατεθεί με την παρούσα μορφή εφόσον είναι αντισυνταγματικό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του