Ο καιρός σήμερα

Τοπικές βροχές ή καταιγίδες στο Νότιο Αιγαίο, πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ανατολικά ηπειρωτικά και περιορισμένη κατά τόπους ορατότητα προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013. Νωρίς το πρωί στα βόρεια θα εκδηλωθεί παγετός, ενώ αυξημένες θα διατηρηθούν οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 15 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, και από 9 έως 18 με 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις και μικρή εξασθένηση το βράδυ. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Αναλυτικότερα
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Θα εκδηλωθούν νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη τιμή της θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική

Αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού, όπου ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος καιρός, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός παρουσιάζεται γενικά αίθριος και μόνο στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη τιμή της θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια με γρήγορη βελτίωση, ενώ στα νότια θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα καταιγίδες. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοανατολικούς και στα νότια νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του