Έρχονται νέες διώξεις για τα υποβρύχια


skandalo ypovrixionΝέες κατηγορίες για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος αναμένεται να απαγγελθούν για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, καθώς διευρύνεται ο κύκλος των προσώπων τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση του μαύρου χρήματος που δόθηκε για να προχωρήσει η αμαρτωλή σύμβαση.

Σύμφωνα με το Έθνος της  Κυριακής, ο ειδικός ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής έχει βάλει στο στόχαστρο της έρευνάς του περίπου 35 ακόμα πρόσωπα, ενώ διερευνάται τυχόν εμπλοκή και άλλων πολιτικών προσώπων, εκτός από τον Ακη Τζοχατζόπουλο, που είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Απρίλιο.


Στο μικροσκόπιο της έρευνας έχουν μπει έξι τραπεζικοί λογαριασμοί, που φέρονται να ανήκουν σε δέκα φυσικά και νομικά πρόσωπα, δηλαδή και σε offshore εταιρείες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του