ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ: Συμπαράστασή του στον αγώνα των ναυτεργατών

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική των επιστρατεύσεων και εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή του στον αγώνα των ναυτεργατών, η οποία βρίσκεται μία εβδομάδα σε απεργιακό αγώνα για τις οφειλές δεδουλευμένων και την υπογραφή ΣΣΕ.
Την στιγμή που οι εφοπλιστές πολλαπλασιάζουν τα κέρδη και τα πλοία τους, οι ναυτεργάτες δεν έχουν να ζήσουν τις οικογένειές τους.
Εκατοντάδες ναυτεργάτες είναι απλήρωτοι, ενώ ακόμα περισσότεροι έχουν οδηγηθεί στις στρατιές των ανέργων.
Η κυβέρνηση φοβούμενη τους Αγώνες των εργαζομένων δημιουργεί κλίμα αντιπαράθεσης μεταξύ των κοινωνικών ομάδων και των λαϊκών στρωμάτων χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι μας.....
έχει όλους απέναντί της με τις πολιτικές που ασκεί σε βάρος μας.
Αντί ο Υπουργός Ναυτιλίας και η κυβέρνηση  να επιχειρεί να δώσει ουσιαστική λύση στα προβλήματα των εργαζομένων και να βάλει τέλος στην προκλητική αδιαλλαξία των εργοδοτών εφοπλιστών ή να κινήσει την αυτόφωρη διαδικασία λόγω οφειλών δεδουλευμένων, επιστρατεύει τους εργαζόμενους.
 H κυβέρνηση  διολίσθησε για μια ακόμα φορά στον αντιδημοκρατικό της κατήφορο και επιστράτευσε μετά τους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Μ. και τους ναυτεργάτες Απεργούς.
Δεν είναι επίδειξη πυγμής εκ μέρους της, είναι φόβος!
Οι πρακτικές της κυβέρνησης περιορίζουν τη Δημοκρατία μας, και συνάμα σφυρηλατούν την ενότητά μας και ατσαλώνουν τις αντιδράσεις μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΚΙ!

ΤΟ Δ.Σ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του