Αστυνομικές επιχειρήσεις σε Θήβα, Βάγια και Αλίαρτο

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο καταυλισμό « ROMA » Πυρίου Θηβών, καθώς επίσης και σε περιοχές στη Αλίαρτο και στα Βάγια Βοιωτίας, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
Συμμετείχαν: Πενήντα τρεις (53) αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας καθώς και έντεκα (11) οχήματα.  
Ελέγχθηκαν:...Διακόσια εξήντα δύο (262) άτομα, εκ των οποίων διακόσιοι σαράντα εννέα (249) ημεδαποί και δέκα τρεις (13) αλλοδαποί, καθώς και τριάντα επτά (37) οχήματα.
Προσήχθησαν: Σαράντα δύο (42) άτομα, εκ των οποίων σαράντα (40) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί.
Συνελήφθη: Ένα (1) άτομο, για παράβαση Νομοθεσίας περί Όπλων.
Κατασχέθηκαν: Τέσσερα (4) κυνηγετικά όπλα και είκοσι πέντε (25) φυσίγγια των οποίων η προέλευση διερευνάται. 
Βεβαιώθηκαν συνολικά: Εννέα (9) περί Κ.Ο.Κ. παραβάσεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του