'' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ''...

ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ...
«Δεν είναι ευχάριστη για μία κυβέρνηση η απόφαση της επιστράτευσης αλλά προέχει το δημόσιο συμφέρον», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ο βουλευτής της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος...

Αναφορικά με την στάση των ναυτεργατών μετά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Ναυτιλίας, Κωστή Μουσουρούλη, ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε ότι «η κυβέρνηση μπήκε σε έναν εξαντλητικό διάλογο, όμως οι συνδικαλιστές έδωσα την αίσθηση ότι θέλουν να απεργήσουν για να απεργήσουν».
«Η αίσθηση που δίνουν στην κοινωνία οι συνδικαλιστές είναι ότι για πολιτικά κίνητρα επιχειρούν να απεργήσουν για να δημιουργήσουν πολιτικό κόστος στην εθνική κυβέρνηση ταλαιπωρώντας την κοινωνία», σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ σχολιάζοντας την κυβέρνηση Σαμαρά υπογράμμισε ότι «έβαλε αλεξίπτωτο στην ελεύθερη πτώση της χώρας».
Ερωτηθείς για τις ευθύνες που επέρριψε ο Γιάννης Στουρνάρας στην κυβέρνηση Καραμανλή, στην οποία ήταν κορυφαίος υπουργός, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ανέφερε: «Σέβομαι τις προσπάθειες του κ. Στουρνάρα και μακροοικονομικά τα έχει πάει καλά. Υπάρχουν κάποιες απόψεις που εκφράζει με τις οποίες συμφωνώ, όμως με την άποψή του για προ του 2009 και τις ευθύνες του Κώστα Καραμανλή δε συμφωνώ, όπως δεν συμφωνούν και οι δείκτες του Eurostat».
«Η έρευνα που έγινε πρόσφατα αναφορικά με το πόσο διογκώθηκε το έλλειμμα και πως μπήκαμε στο ευρώ, δικαιώνει την κυβέρνηση Καραμανλή», κατέληξε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του