ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Ζητάμε όχι μόνο να μην υποβαθμιστεί το ΤΕΙ Χαλκίδας αλλά να γίνει το κεντρικό ΤΕΙ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.


Σαράντα έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ κατέθεσαν επίκαιρη επερώτηση στον Υπουργό Παιδείας, που θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής εντός των ημερών, με θέμα: « Το σχέδιο αθηνά διαλύει ο,τι απέμεινε από την ανώτατη εκπαίδευση».
Σε αυτή γίνεται ειδική και εμπεριστατωμένη αναφορά για την προσπάθεια υποβάθμισης του ΤΕΙ Χαλκίδας. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ θεωρεί ότι όχι μόνο δε θα έπρεπε να φύγουν σχολές από το ΤΕΙ Χαλκίδας αλλά αντίθετα να γίνει το κεντρικό ΤΕΙ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επειδή πληροί όλα τα κριτήρια που οι ίδιοι έχουν θέσει (περισσότεροι σπουδαστές, περισσότεροι καθηγητές, άρτια υλικοτεχνική υποδομή, μεγαλύτερο και αρχαιότερο ίδρυμα στην Περιφέρεια).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του