Επιστολή στήριξης του Δημάρχου Αλιάρτου στον δίκαιο αγώνα των αγροτών



Ο Δήμος Αλιάρτου, ως κατεξοχήν αγροτικός δήμος, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του και στέκεται αλληλέγγυος στον δίκαιο αγώνα των αγροτών, ενάντια στην κυβερνητική αναλγησία. Το υψηλό και πολλές φορές ασύμφορο κόστος παραγωγής, η υψηλή φορολογία, τα συνεχόμενα χαράτσια, η μη ύπαρξη δικτύου διανομής προϊόντων και υποστήριξης αγροτών σε συνάρτηση με την διαρκώς επιδεινούμενη κατάσταση που πλήττει όλους μας, καθιστούν τα προϊόντα τους αζήτητα και τους οδηγούν στην φτώχια και την απόγνωση. 
Από την άλλη πλευρά, η κεντρική κυβέρνηση δεν έχει δείξει καμία διάθεση για κανένα μέτρο έμπρακτης στήριξης τους. Όλα αυτά έχουν ως φυσιολογικό αποτέλεσμα την αντίδραση τους, την οποία επικροτούμε και στηρίζουμε. 
Ευχόμαστε στους αγρότες καλό κουράγιο, ελπίζοντας να δοθεί λύση στα δίκαια αιτήματα τους. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του